сите категории

Машина за проширување на предиво

Дома> Производи > Машина за проширување на предиво

FH420-6 машина за проширување на предиво

Оваа машина е намотана предиво кривулест пат пред да се формира основната опрема. Оваа машина може да отвори помали изопачено еластично предиво, предиво, конец и така натаму на напојување по големиот вештачки префрлен во барака на решетката за предиво, за употреба од сите видови намотување на ликвидација на машината за ликвидација, заштеда на работна сила и ефикасно.

Испраќам барање
Опис
Машински моделFH420-6
Име на производот
Боја на машинатабела, сина
Технолошки податоци
Моторни370 W, 550 W (опционално)
мин. близок дијаметар80mm
Макс. дијаметар на проширување420mm
ефективна должина220mm
димензииL560mm x W420mm x H1160mm
Тежина180kg

fh420_6_yarn_expansion_machine

Испраќам барање