сите категории

Машина за ликвидација

Дома> Производи > Машина за ликвидација

FHZN-800A прецизна машина за намотување со голема брзина со конус

Употреба и карактеристики:
Оваа серија на прецизни намотувачи со голема брзина е применлива за намотување на намотување или премотување на памук, коноп, волна, хемиски влакна и мешано предиво. Машината е еднострана работа, лим конструкција; централизирана контрола на екран на допир; Формирањето предиво усвојува целосно дигитализирано, програмабилно, брзо и онлајн напнатост контролирано автоматско следење автоматско одмотување електронски систем за контрола на формирање на предиво, отстранувајќи ја традиционалната смисла Одржувањето на преносот на механичката структура е гломазно и механички шум; Се реализира високо-прецизно и високо-прецизно брзо намотување, а автоматската контрола на обликувањето е завршена според потребната густина, мекиот раб, различен агол на рабовите, должината на обликувањето итн. за да им се помогне на другите уреди. Како што се уреди за полнење гориво за да се исполнат производствениот процес

Испраќам барање
Опис

FH-GS High-Speed Precision Машина за ликвидација (hank to cone or cone to cone)

Precision traverse winding machine(pineapple cone winder machine),Innovative scheme, advanced technology and application. The winding speed of this machine is controlled by computer, which has the maximum of 1200 m/min. Precise and sensitive speed testing system can even ensure the winding length (weight). It is quite suitable for winding Nylon, Filament yarn, полиестерско предиво, FDY, DTY And other chemical fiber.


Име на производотFHZN-800A прецизна машина за намотување со голема брзина со конус
Вид на ликвидацијаПрецизно намотување
РаспоредЕдинечна страна
Броеви на вретеното на секоја група5 вретена
Мин/макс вретена5-60 вретена
Мерач на вретено438 мм
ВозиСекое вретено работи посебно
Метод на формирањеПредиво за електронски водич.
Тип на бобинаРамен сандак или конус (според примерокот на машина на клиентот.)
Дијаметар на ликвидацијаДо 260мм
Вкупна моќност на едно вретеноДо 200W
По тежина на групата450KG
По големина на групаL2200mm X W640mm X H1560m
Комора за глава со големина на машинаL460mm X W420mm X H1200mm
Механичка брзинаМакс 1000 метри/мин (зависи од параметрите на процесот)
Нафтен начинАвтоматско подмачкување, прилагодлива брзина
Опсег на броење предиво20d---1000d
Тежина на пакетотДо 3 кг (во зависност од разновидноста на предивото)
Тип на предивоПокриено предиво, обични филаменти, еластични предива, фини технички предива итн.
IMG_8870
IMG_8669
x-1
x-2
Испраќам барање