сите категории

Машина за извртување

Дома> Производи > Машина за извртување

FH230A машина за извртување предиво со голема брзина (голема ролна)

Fh230a машина за извртување предиво со голема брзина погодна за dty, poy, hdy .ect 45d-1000d повеќето видови влакна за извртување на едно или двојно предиво. има големо подобрување и иновација во продуктивноста и идејата за дизајн. целата конструкција е многу цврста и понаучна во траверс; формирање со индивидуална кутија-шатл. уред, и влезен уред со двоен валјак, и слично за да се помине побрзо низ предивото, висока продуктивност, висок опсег на извртување, подобро предиво за извртување; добро обликувано и униформно, лесно се менува технологијата, пониски трошоци за одржување и слично, ова machibne е машина за идеја со висока продуктивност, голема ролна и висок квалитет.

Испраќам барање
Опис

FH230 Машина за извртување

Fh230a машина за извртување предиво со голема брзина погодна за dty, poy, hdy .ect 45d-1000d повеќето видови влакна за извртување на едно или двојно предиво. има големо подобрување и иновација во продуктивноста и идејата за дизајн. целата конструкција е многу цврста и понаучна во траверс; формирање со индивидуална кутија-шатл. уред, и влезен уред со двоен валјак, и слично за да се помине побрзо низ предивото, висока продуктивност, висок опсег на извртување, подобро предиво за извртување; добро обликувано и униформно, лесно се менува технологијата, пониски трошоци за одржување и слично, ова machibne е машина за идеја со висока продуктивност, голема ролна и висок квалитет.

fh230a_high_speed_yarn_twisting_machine_dty-1

2

3

4

Испраќам барање