сите категории

Машина за удвојување

Дома> Производи > Машина за удвојување

Машина за удвојување на кутии до 20 полиња

Машински модел FHFDTK-A
Број на производ 2
Број на вретена 24 (6 вретена/група)
рамна бобина или конус од типот на машина (опционално)
Мерач на вретеното mm
Распоред Единечна страна
Напојување 380V 50HZ 3фазен
Макс.дијаметар на пакувањето 250мм
Траверс за земање 152мм
моќност на вретеното 120w
Брзина на зафаќање Макс. 1000 метри/мин
Макс.дијаметар на предиво ≤280mm
Спецификација на ролери за триење рамна масичка или конус (опционално)
Возење поединец
Сензор за движење на уредот за автоматско запирање
Електронска контрола на инвертер против стегање

Испраќам барање
Опис

Летање ликвидација мах

Doubling machine, it can winding 2-3 ply of Fiber yarns, Cotton yarns, Wool yarns, FDY, Polyester yarns and etc, it can take up with Tube bobbins for TFO Машина за извртување preparing, and also can take up with conical Cone for Weaving machine using . It has the feature of High Efficiency and well take-up finished shape, can alleviate the intensity of labour for next processing work.


Машински моделFHFDTK-A
Број на производ2
Број на вретена24 (6 вретена/група)
тип на бобинарамна бобина или конус (опционално)
Мерач на вретеноmm
РаспоредЕдинечна страна
Напојување380V 50HZ 3фазен
Макс.дијаметар на пакувањето250mm
Траверс за преземање152mm
моќност на вретеното120w
Брзина на зафаќањеМакс. 1000 метри/мин
Макс.пречник на предивото≤280mm
Спецификација на ролери за триењерамна бобина или конус (опционално)
ВозењеИндивидуални
Уред за автоматско запирањеСензор за движење
Електронски Anti-StackКонтрола на инверторот
Уред за автоматска депилацијаИзборно инсталиран
Почист уредИзборно инсталиран
Чистач на електронски предивоИзборно инсталиран
Воздушен спојувачИзборно инсталиран
Чистач на дувалкаИзборно инсталиран
Систем за осветлувањеИзборно инсталиран
димензииL 1454 x Ш 690 x висок 1600 mm
Тежина200 кг/група

IMG_3236

IMG_3265 2

до 20 слоја

Испраќам барање